Mijn Dossier

Veilig uw dossier inzien.

Uw dossier in de huisartsenpraktijk:

Sinds eind 2020 werken wij met een patiëntportaal. Hier kunt u een deel van uw medisch dossier inzien. U kunt hier makkelijk uitslagen vinden, een vraag stellen aan de huisarts of een afspraak inplannen.
Iedereen van 16 jaar of ouder heeft de mogelijkheid om zich aan te melden voor ons portaal. U moet zich hiervoor Met uw DigiD aanmelden.

Meld u aan via:

U kunt ook de MedGemak-app downloaden voor op uw smartphone:

Uw dossier bij de apotheek en op de huisartsenpost:

Wij zijn aangesloten bij het Landelijk Schakel Punt (LSP). De apotheek en de huisartsenpost kunnen een deel van uw gegevens inzien. Dit kan alleen als u ons hiervoor toestemming geeft. Alleen dan kunnen andere zorgverleners uw gegevens opvragen als dat nodig is voor uw behandeling.
U kunt uw toestemming altijd intrekken. U kunt ook zien wie uw gegevens bekeken heeft.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van het LSP:

Wilt u hiervoor toestemming geven of uw toestemming intrekken?
Ga dan naar: www.volgjezorg.nl/toestemming.

Koppeling met het Informatiesysteem op de Huisartsenpost 

Binnen onze huisartsenpraktijk maken wij gebruik van het informatiesysteem Medicom. Als u ’s avonds of in het weekend naar de huisartsenpost in Zwolle gaat, kunnen de huisartsen daar, uw actuele medische gegevens inzien. Na uw bezoek ontvangt uw eigen huisarts daarvan een bericht. Zo weet uw eigen huisarts precies met welke klachten u op de huisartsenpost bent geweest en wat er naar aanleiding daarvan is ondernomen.

Indien u hier bezwaar tegen heeft, kunt u dit bij uw huisarts of de assistente aangeven. Dan kunnen zij dit uitzetten.