Staking apotheek Hattem woensdag 16 oktober

15 oktober 2024

Apotheek Hattem staakt op woensdag 16 oktober de hele dag  

Apothekersassistenten en apotheekmedewerkers voeren actie voor een betere landelijke cao en een hoger loon. Dit is een actie van de vakbonden FNV en CNV. Zij zijn gestart met lokale en regionale stakingen.


Wat houdt de actie van woensdag 16 oktober in?  

Tijdens de regionale staking van woensdag 16 oktober wordt het werk tijdelijk stilgelegd in meer dan 135 apotheken in de regio Utrecht en Gelderland. Apotheek Hattem is één van deze apotheken.


Wat merkt u hiervan? 

Op woensdag 16 oktober zijn wij tussen 08.30 en 17.30 uitsluitend bereikbaar voor spoedrecepten. Overige medicatie kunnen we tijdens de staking niet leveren. Spoedrecepten blijven wij gewoon leveren, maar de overige medicatie kunnen wij tijdens de staking niet leveren.


Wat moet ik doen bij spoed? 

De apotheek is voor spoed geopend tussen 08.30 en 17.30. Als er sprake is van spoed, dan kunt u bij de apotheek aanbellen, u wordt dan geholpen. Ook is het mogelijk om ons te bellen op 038-4442255.

En als er geen sprake is van spoed?

De apotheek is vanaf donderdag 17 oktober weer normaal geopend van 08.30 tot 17.30. Wij verwachten dat het deze dag druk zal zijn, ook omdat we met een achterstand beginnen. Haal daarom bij voorkeur uw medicatie pas op vrijdag of volgende week op.

Excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip!

D.K. Boom, Apotheker